WDSF Openek: döntő Kassán

Szlovákiában, Kassán a Tíztánc Európa-bajnokság és a Senior II. Latin világbajnokság mellett WDSF Openeket is rendeztek, amelyen a magyar párosok egy döntős helyezés mellett több középdöntős és elődöntős helyezést is szereztek.

Az International Latin Openen az 54 fős mezőnyben két magyar páros is elődöntőbe jutott: Király Márk és Szatmári Dorottya a 14-15., Szűcs Dávid és Bogdana Turkevich a 19. helyet szerezte meg. Gáspár Patrik és Szondi Fanni a 25., Reiter Renátó és Kersák Dóra a 31., Loncsák Dániel és Kecsedi Rebeka a 35., Flekács László és Rákosi Zsófia a 42. helyen végzett.

Az International Standard Open 50 fős mezőnyében Bencze István és Prozlik Anna bejutott az elődöntőbe és ott a 19-20. helyet szerezték meg holtversenyben egy szlovák kettőssel. Rónyai Zoltán és Busa Dóra az elődőntőről éppen lemaradva a 24., Szabó Noel Marcell és Mártha Mercédesz Laura a 30. helyen végzett.

 Az Ifjúsági Latin Open 37 fős mezőnyében négy magyar páros volt, Szűcs Dávid és Bogdana Turkevich a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg a középdöntőben. Az elődöntőben Lehóczki Zsolt és Bernáth Odett a 16. helyen végzett. Horváth András és Ujcz-Méri Sára a 29., Labancz Gábor és Horváth Flóra Kamilla a 31. helyen zárt.

A Senior I. Standard Open 16 fős mezőnyében Váczi Márk és Váczi Noémi a középdöntőben a 9. helyet szerezte meg.

A Senior II. Standard Openen a 24 fős mezőnyben Asztalos Zoltán dr. és Kissné Szegedi Zsuzsanna a 22. helyen zárt.

A Senior III. Standard Open 25 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe, ahol az 5. helyet szerezték meg. Baranyai Szilárd és Illés Enikő a 20. helyen végzett az elődöntőben.

A Senior IV. Standard Openen 15 páros indult, Bánfi Antal és Salgó Mariann a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg a középdöntőben. Králik János és Králik Jánosné az elődöntőben a 13. helyen zárt.

Szlovákiában Szűcs Simon pontozott.

(Forrás: WDSF)