WDSF Openek: egy arany és négy ezüst a hétvégén

Az ünnepek miatti háromhetes szünet után ismét több WDSF Opent rendeztek a hétvégén, amelyeken magyar párosok is indultak. Szombaton egy arany és két ezüstérem mellett jó helyezések is születtek, míg vasárnap két ezüstérem jutott a magyar versenyzőknek.

Spanyolországban, Madridban vasárnap a Latin World Openen 55 páros indult, Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett a Balan, Moshenska kettős mögött.

Az U21 Standard versenyben 7 páros indult, Sorin Neagu és Elek Réka ezüstérmes lett.

Szombaton A Profi Latin Openen a 11 fős mezőnyben Süttő Roland és Tombácz Anikó bejutott a döntőbe és egy kínai kettős mögött ezüstérmet szerzett.

Standard World Open 50 fős mezőnyében Sorin Neagu és Elek Réka bejutott az elődöntőbe és a 20. helyet szerezte meg.

Olaszországban, Veronában szombaton a Senior I. Standard Openen 23 páros indult, Balogh Csongor és Szabó Anita bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Az Ifjúsági Standard Open 9 fős mezőnyében Sulyán Bálint és Bálint Nikoletta bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy olasz páros mögött.

Az Ifjúsági Latin Openen a 29 fős mezőnyben Szűcs Dávid és Csermák Klaudia Noémi a 10., Sulyán Bálint és Bálint Nikoletta a 12. helyen végzett a középdöntőben.

A Latin International Openen a 65 fős mezőnyben Urbán Tamás és Répás Szilvia bejutott az elődöntőbe és a 20-22. helyet szerezte meg holtversenyben egy olasz és egy német duóval. A Standard International Openen a 45 fős mezőnyben Urbán Tamás és Répás Szilvia a 40-45. helyen zárt.

latin world open

u21 standard

Olaszországban Lajtai Beatrix, Spanyolországban Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF; A fotókat köszönjük Sándor Zoltánnak!)