WDSF Openek: érmek Mariborban

A hétvégi WDSF Openeken Szlovéniában, Mariborban és Litvániában, Vilniusban van magyar induló. 

Mariborban pénteken a Junior I. Tíztánc versenyben 8 páros indult Urbán István és Urbán Lilla bejutott a döntőbe és aranyérmes lett. A Junior II. Tíztánc versenyben a 10 fős mezőnyben az Urbán-testvérek ismét döntőbe jutottak és ezüstérmet szereztek.

A Gyerek I. Basic Latin verseny 6 fős mezőnyében Bódis Botond és Kiss Flamina Hanna - első nemzetközi versenyén - ezüstérmet szerzett, és második helyen végeztek a Gyerek I. Basic Standard verseny 6 fős mezőnyében is.

Szombaton a Standard World Openen 70 páros indult, Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyet szerezte meg. Calin Russnac és Forgó Éva Patrícia a 30. helyen zárt.

A Junior II. Latin Openen a 28 fős mezőnyben Urbán István és Urbán Lilla bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végzett. Szabó Robin László és Tóth Enikő az elődöntőben a 14. helyen zárt.

A Senior I. Latin Openen 4 páros indult, Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia megnyerte a versenyt.

A Junior I. Standard verseny 9 fős mezőnyében Urbán István és Urbán Lilla bejutott a döntőbe és aranyérmet szerzett.

Vasárnap a Latin World Openen a 67 fős mezőnyben Zilahi Szabolcs és Czina Boglárka bejutott a középdöntőbe és a 10. helyet szerezte meg. Király Márk és Lissák Laura az elődöntőig jutott, ők a 18. helyen végeztek. Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix a 28-30. helyen zárt holtversenyben egy szerb és egy olasz kettőssel.

Az Ifjúsági Latin Openen a 49 fős mezőnyben Szőts Dániel és Egresi Melinda Beatrix középdöntős volt, a 11. helyen végeztek.

Junior II. Standard Openen 24 páros indult, Urbán István és Urbán Lilla a középdöntőig jutott, a 8. helyet szerezték meg.

A Junior I. Latin verseny 14 fős mezőnyében Urbán István és Urbán Lilla bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett. Kovács Péter és Kovács Kíra a középdöntőben a 11. helyen végzett.

A Junior I Basic Latin verseny 10 fős mezőnyében Kovács Péter és Kovács Kíra bejutott a döntőbe és ezüstérmes szerzett.

Vilniusban az Ifjúsági Latin Openen a 48 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 30. lett. Az Ifjúsági Standard Openen a 37 induló között Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott az elődöntőbe és a 15-16. helyet szerezte meg holtversenyben egy norvég párral.

 

(Forrás: WDSF; Fotók: Facebook)