WDSF Openek: érmek Szerbiából

A hétvégén több WDSF Openen is indultak magyar párosok, Szerbiában több magyar érem is született, míg Csehországban és Romániában több versenyszámban is volt magyar döntős.

Szerbiában, Belgrádban a Latin World Openen az 51 fős mezőnyben Andrea Silvestri és Váradi Martina bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett a Balan, Moshenska kettős mögött. Suti András Zsolt és Tóth Katalin az elődöntőben a 15. helyen végzett.

Standard World Open 49 fős mezőnyében három magyar páros is bejutott az elődöntőbe: Bencze István és Prozlik Anna a 16., Rónyai Zoltán és Busa Dóra a 18., Bődi Dénes és Fruzsa Hajnalka Kata a 23-24. helyet szerezte meg. Panka Dániel és Panka Dorottya a 29., Patkós Máté és Juhász Dóra a 35. helyen zárt. 

A Latin Rising Star Openen a 29 fős mezőnyben Szabó Ádám és Csofcsics Csenge bejutott a döntőbe, ahol a 7. helyet szerezték meg. Konstantinos Dimitriadis és Zsila Andrea a 12. helyen végzett a középdöntőben.

A Senior I. Standard Open 7 fős mezőnyében Váczi Márk és Váczi Noémi a 4. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Openen a 39 fős mezőnyben Patkós Máté és Juhász Dóra az elődöntőben a 19. helyen végzett.

A Junior II. Latin Openen 37 páros indult, a két magyar kettős bejutott a döntőbe: Antal Krisztián és Prozlik Melinda Lenke a 6., Kohon Patrik és Gál Dalma a 7. helyet szerezte meg.

A Junior II. Standard Open 20 fős mezőnyében Kohon Patrik és Gál Dalma ezüstérmes lett egy észt kettős mögött, míg Antal Krisztián és Prozlik Melinda Lenke a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A Junior I. Latin Open 18 fős mezőnyében Kosztolányi Elek és Bartók Laura a 10. helyet szerezte meg a középdöntőben. A Junior I. Standard Openen 12 duó indult, a Kosztolányi, Bartók páros bejutott a döntőbe, ahol a 6. helyen végeztek.

Csehországban, Ostravában a Latin World Open 63 fős mezőnyében Gál Krisztián és Loch Jázmin a 30. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Open 46 fős mezőnyében mindkét magyar induló a középdöntőig jutott: Szűcs Dávid és Bogdana Turkevich a 9., Andrei Petcu és Barna Nicole Vanessa a 10. helyen végzett.

Romániában az International Latin Open 49 fős mezőnyében Marco Gervasi és Törőcsik Tímea bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezték meg.

Az International Standard Openen 37 páros indult, Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka Beáta bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végeztek.

Csehorszábgban Lajtai Beatrix, Szerbiában László Csaba pontozott.

(Forrás: WDSF)