WDSF Openek: érmek Szlovákiából

Szlovákiában, Trencsényben rendeztek WDSF Opent a hétvégén magyar párosok részvételével, amelyen több érmet is szereztek a táncosaink.

Az International Latin Openen a 27 fős mezőnyben Suti András Zsolt és Tóth Katalin bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett. Popovics Richárd és Juhász Zsófia a középdöntőben a 8. helyen végzett. Az elődöntőben Gál Krisztián és Loch Jázmin a 14., Kerekes Krisztián János és Szakál Evelin Noémi a 21. helyen zárt.

Az International Standard Open 37 fős mezőnyében Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka Beáta a döntöröl éppen lemaradva a 7., Bencze István és Prozlik Anna a 10. helyet szerezte meg a középdöntőben. Bődi Dénes és Fruzsa Hajnalka Kata a 19., Kovács István Zoltán és Kovács Barbara a 23. helyen végzett az elődöntőben. Tóth Barnabás és Vasas Viktória a 35. lett.

Az Ifjúsági Latin Openen a 27 fős mezőnyben Szűcs Dávid és Turkevich Bogdana bejutott a döntőbe s bronzérmet szerzett. Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva a 12. helyen végzett a lözépdöntőben.

Az Ifjúsági Standard Openen 22 páros indult, Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva a középdöntőben a 11. helyen végzett.

A Junior II. Latin Openen a 14 fős mezőnyben Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy szlovák kettős mögött.

A Junior II. Standard Openen a 12 fős mezőnyben Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe és aranyérmet szerzett.

Csehországban, Prágában az U21 Latin Open 20 fős mezőnyében Szabó Ádám és Csofcsics Csenge bejutott a döntőbe és a 6 helyet szerezte meg.

Szlovákiában Sándor Judit pontozott.

(Forrás: WDSF)