WDSF Openek: ezüstérem Észtországban és Ukrajnában

A hétvégi WDSF Openeken szombaton Észtországban egy senior, míg vasárnap Ukrajnában egy ifjúsági páros szerzett ezüstérmet standard táncokban, valamint egy páros döntőbe jutott.

Ukrajnában, Ungváron a Latin World Openen az 57 fős mezőnyben Novák István és Sebesi Daniella a 31. helyen zárt. 

A Standard World Openen az 52 fős meznyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka bejutott a középdöntőbe és a 12. helyen végzett. 

Az Ifjúsági Standard Openen 52 páros indult, Szalai Dénes és Balla Petra bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy angol kettős mögött.

Az Ifjúsági Latin Openen a 46 fős mezőnyben Novák István és Sebesi Daniella bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezte meg.

A Junior II. Latin versenyben a 30 fős mezőnyben Urbán István és Urbán Lilla bejutott a döntőbe, ahol a 4. helyen végeztek. A Junior II. Standard versenyben a 31 fős mezőnyben is döntőbe jutottak az Urbán-testvérek itt ezüstérmet szereztek egy ukrán duó mögött.

Észtországban, Tallinnban a Senior III. Standard Open 42 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy finn páros mögött.

A Senior IV. Standard Openen 14 páros indult, Králik János és Králik Jánosné bejutott a középdöntőbe és a 10. helyen végzett.

Ukrajnában Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)