WDSF Openek: győzelem Ausztriában

Ausztriában és Csehországban rendeztek WDSF Opent a hétvégén, amelyen számos magyar páros parkettre lépett. Ausztriában egy aranyérem született.

Csehországban, Prágában a Latin World Open 56 fős mezőnyében Hidi Balázs és Kis Violetta bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezték meg. Miha Zerjav és Karcagi Laura a döntőről éppen lemaradva a 7. helyen végzett. Kása Csaba Sándor és Mezei Boglárka a 42-43. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen 29 páros indult, az elődöntőben Palásthy Nándor és Dienes Rozi a 19. helyen végzett. Kása Csaba Sándor és Mezei Boglárka a 24. lett.

Ausztriában, Vösendorfban az International Standard Openen a 34 fős mezőnyben Rónyai Zoltán és Busa Dóra a középdöntőben a 8. helyet szerezte meg. Az elődöntőben Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter a 18. helyen végzett.

Az International Latin Open 45 fős mezőnyében az elődöntőben Petrenkó Tamás és Juhász Dóra, valamint Szabó Ádám és Csofcsics Csenge holtversenyben a 17-18., Budai Attila és Kecsedi Rebeka a 23. helyet szerezte meg. Raul Szabolcs János és Markó Margit Virág a 27-28., Fedelin Márk és Kaáli Anna a 30., Práger Mátyás és Bednarik Bianka a 35., Rácz Norbert és Szász Barbara a 44-45. helyen zárt.

A Latin Rising Star 29 fős mezőnyében a középdöntőben Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 8., Petrenkó Tamás és Juhász Dóra a 10. helyet szerezte meg. Az elődöntőben Raul Szabolcs János és Markó Margit Virág a 14. helyen végzett.

A Standard Rising Star 17 fős mezőnyében Práger Mátyás és Bednarik Bianka a 17. lett az elődöntőben.

A Senior III. Standard Openen 57 páros indult, Kránicz József és Dobó Erika bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Az Ifjúsági Latin Open 26 fős mezőnyében az elődöntőben Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter a 14-15., Fedelin Márk és Kaáli Anna a 17. helyen végzett. Rácz Norbert és Szász Barbara a 23. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen a 17 fős mezőnyben Kovács Ádám és Faludi Eliza Eszter a döntőről éppen lemaradva a 7. helyet szerezte meg.

Ausztriában Sándor Zoltán, Csehországban László Csaba pontozott.

(Forrás: WDSF)