WDSF Openek: győzelem Csehországban

A hétvégén Németországban, Csehországban és Olaszországban indultak magyar párosok WDSF Openeken. Szombaton egy arany és egy bronzérmet szereztek a magyar táncosok, majd vasárnap is megismételték ezt a teljesítményt. Az érmek mellett szép helyezések is születtek.

Németországban, Frankfurtban az International Latin Openen 119 páros indult, Miha Zerjav és Karcagi Laura a középdöntőig jutott, ahol a 8-9. helyet szerezték meg egy cseh kettőssel holtversenyben.

Csehországban, Olomouc városában az International Latin Openen az 53 fős mezőnyben Gál Krisztián és Loch Jázmin bejutott a középdöntőbe és egy cseh párossal holtversenyben a 11-12. helyen végeztek.

Junior II, Standard Open 33 fős mezőnyében Kohon Patrik és Gál Dalma bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt. A Junior II. Latin Openen a 34 fős mezőnyben is döntőbe jutott a Kohon, Gál páros és itt is dobogóra állhattak, bronzérmesek lettek.

A Senior III. Standard Open 23 fős mezőnyében Kránicz Jószef és Dobó Erika bejutott a döntőbe, ahol őket látták a legjobbnak a pontozók, így aranyérmet szereztek.

Olaszországban, Ponzano Veneto-ban az International Latin Openen a 45 fős mezőnyben Szűcs Dávid és Bogdana Turkevics bejutott az elődöntőbe, ahol a 21-23. helyen végeztek.

Az Ifjúsági Latin Openen 23 páros indult, köztük két magyar duó. Szűcs Dávid és Bogdana Turkevics bejutott a középdöntőbe és a 9. helyet szerezték meg. Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva az elődöntőben a 17. helyen végzett.

Az Ifjúsági Standard Openen a 14 fős mezőnyben Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva a döntőről éppen lemaradva a 8. helyen zárt.

A Junior II. Latin Open 15 fős mezőnylben Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

A Junior II. Standard Openen a 12 fős mezőnyben Hartlein Ákos és Farkas Gréta Éva bejutott a döntőbe és bronzérme lett egy olasz és egy román kettős mögött.

Csehországban Sándor Judit pontozott.

(Forrás: WDSF)