Eredmények Mariborból

szabó gábor, balatincz dóra

A szlovén fővárosban, Mariborban rendeztek WDSF Open versenyt a hétvégén, amelyen több magyar páros is parkettre lépett. Mariborban debütált a László Csaba, Páli Viktória kettős. (László Csaba előző partnerével, Mikes Annával szeptember végén fejezte be a közös munkát.) A László, Páli duó első versenyén egészen a döntőig menetelt a 62 párost felvonultató mezőnyben, és végül az 5. helyet szerezték meg. A mezőnyben volt még egy magyar páros: Kósa András és Meszlényi Viktória a 36. helyen zárt.

A felnőtt latin verseny 82 párosa között egy magyar duó volt: Szabó Gábor és Balatincz Dóra - ez a páros októberben kezdett együtt versenyezni - a 32. helyen végzett. Ők a Rising Star versenyen is elindultak, ahol a 48 fős mezőnyben a középdöntőig jutottak, a 12. helyen végeztek.

A Püspöki Dávid, Markó Ágnes duó csak a Rising Star versenyeken indult, latinban a 15., standardban a 10. helyen végeztek.

Az ifjúsági latin versenyben a Petrenkó Tamás, Petrenkó Fruzsina a 28. lett az 59 duót számláló mezőnyben.

A Junior II. korosztály latin versenyében a Hatházi Ádám, Nika Stefanic páros a 2. helyen végzett - ennek a duónak is ez volt az első versenye -, Koren Roland és Matyóka Nikolett a 6. lett, Horváth Kende Soma és Karcagi Laura éppen csak lemaradt a döntőről, a 7. helyen zártak, míg Király Márk és Kaldenecker Enikő a 10. helyet szerezte meg a népes, 40 párost felvonultató mezőnyben.

(Forrás: Spaeker)