Továbbjutott a Latin Carneval a Csillag születikben

latin carneval

Ezrek szerették volna megmutatni képességeiket a Csillag születik című tehetségkutató műsor legújabb szériájában, közöttük jónéhányan tánccal készültek a zsűri elkápráztatására, szerencsére akadtak igen színvonalas produkciók is.

A versenytáncosokból álló csapat - többek között a többszörös magyar bajnok Szögi Szilviával, a magyar bajnoki döntős Lovászi Orsolyával és Valc Szabolccsal a soraiban -, a Latin Carneval is sikerrel vette a válogató fordulókat és eljutott a zsűri elé, ahol már a tévékamerák előtt mutathatták meg tánctudásukat. A mintegy kétperces produkció nagy sikert aratott, a zsűri három tagja, Pokorny Lia, Hernádi Judit és Hajós András láthatóan élvezte a nyolcfős csapat táncát és igennel szavazott rájuk, a negyedik zsűritagot, Puzsér Róbertet azonban most nem sikerült elkápráztatni. 

Hogy ott lesz-e az élő döntőkben a Latin Carneval az majd később derül ki, és amíg nem látjuk őket viszont a tévében, addig megnézhetjük a válogatós produkciójukat a népszerű videomegosztó segítségével: