Az International Championships magyar eredményei - Frissítve

Több magyar indulója is van az idei International Championship versenynek. Az első fordulókat Brentwoodban rendezik meg, míg a legjobbak végső küzdelmeire Londonban kerül sor.

Az amatőr latin versenyen elindult az Andrea Silvestri, Váradi Martina és a Lehoczky György, Czina Boglárka kettős is. A Silvestri, Váradi duó Londonban is parkettre lépett, mivel bejutottak a legjobb 46 páros közé. A Lehoczky, Czina kettős a 3. körig, a legjobb 83-ig jutott. Andrea Silvestri és Váradi Martina számára az elődöntőben ért véget a verseny, a középdöntő 15 párosa közé nem jutottak be a bírók döntése alapján. A győzelmet a Jones, Sokolova páros szerezte meg.

A profi latin versenyen Markó Róbert és Mara Gattanella képviselte a magyar színeket, ők a legjobb 81 között, a második körben fejezték be a versenyt. A szlovén színekben versenyző világbajnokunk, Törökgyörgy Melinda és párja, Andrej Skufca ott vannak a harmadik körben, a legjobb 46 között. A Skufca, Törökgyörgy kettős bejutott a középdöntőbe a legjobb 15 páros közé, majd a döntőbe is és végül az 5. helyen végeztek. A versenyt a Cocchi, Zagoruychenko páros nyerte a Malitowski, Leunis és a Sourkov, Melnicka duó előtt, míg a 4. helyet a Vescovo, Validaite kettős szerezte meg.

(Forrás: DancesportInfo)