Befejezte a közös munkát Tóth Orsolya és Stefano Vidoni

Tóth Orsolya és Stefano Vidoni útjai szétváltak. A latin táncokban kétszeres magyar bajnoki ezüstérmes páros két évig dolgozott együtt, de most külön folytatják a táncos pályafutásukat. Stefano Vidoni visszatér szülőhazájába, Olaszországba. 

A kettős 2010. novemberében mutatkozott be versenyen, a Nyíradonyban megrendezett latin ranglistán ezüstérmet szereztek. 2011-ben a magyar bajnokságon és mindhárom latin ranglistaversenyen a dobogó második fokára állhattak fel, emellett megnyerték a Szőke Tisza WDSF Opent Szegeden. A 2012-es latin magyar bajnokságon ismét az ezüstérem jutott a Vidoni, Tóth duónak, majd egy hónappal később megnyerték a hajdúböszörményi, májusban pedig a büki ranglistaversenyt. Májusban Olaszországban, Lignanoban egy WDSF Open versenyen sem találtak legyőzőre.

Stefano Vidoni és Tóth Orsolya világbajnokságon és kontinentális versenyeken is képviselte a magyar színeket: 2011-ben a világbajnokságon a 18. helyet szerezték meg, míg Európa-bajnokságról egy 21. helyet hoztak tavaly és egy 29. helyet az idén. Utolsó versenyük júniusban a Savaria Táncfesztivál keretében megrendezett Latin Európa-kupa volt, amelyen a 4. helyre pontozták őket a bírók.

Kedves Orsi és Stefano: legyetek nagyon sikeresek külön-külön is a jövőben!