Bethlen Terminál 2015 - intenzív nyári képzés

A Bethlen Téri Színház idén is meghirdeti a nagysikerű két hónapos intenzív nyári tanfolyamát, a Bethlen Terminál programot két külön kurzusban, középhaladó és haladó szinten. A MU Terminál elveire épülve, de eltérő szerkezeti formában működő intenzív nyári tanfolyam 2015. június 22-től augusztus 31-ig, 10 héten keresztül, a hét 6 napján, napi 5 órában, összesen 300 órás képzést biztosít. A tanfolyam résztvevői próbatánc során kerülnek kiválasztásra. 

A nyári kéthónapos intenzív Terminál program 2011-ben indult a Közép-Európa Táncszínház és a Gangaray Dance Company szakmai együttműködésével és igen sok eredménnyel büszkélkedhet, a résztvevők közül többen is sikereket tudhatnak maguk mögött, hiszen számos koreográfustól kaptak meghívást és vettek részt különböző társulatok produkcióiban itthon és külföldön egyaránt. 

A Terminál három mesterének három-három hét áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott táncosokból a lehető legtöbbet hozzák ki, majd egy közős főpróbahéten csiszolják össze a bemutató előadásukat. Az intenzív tanfolyam záróakkordjaként minden évben egy demonstrációt szerveznek, ahova meghívást kapnak koreográfusok, intézményvezetők, pedagógusok és szakírók, ennek is köszönhető a program ismertsége és sikere.

Mesterek:
Egyed Bea - Lábán Rudolf díjas és Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncművész-koreográfus (Vendetta Mathea Kortárstánc Akadémia - Franciaország, Magyar Táncművészeti Főiskola, Góbi Rita, Grecsó Zoltán, Pataky Klári Társulat, Duda Éva Társulat, Radioballet)

Hámor József - Harangozó Gyula és Imre Zoltán díjas táncművész-koreográfus (Bozsik Yvette Társulat, Budapest Táncszínház, Duda Éva Társulat, Frenák Pál Társulat, PR Evolution Dance Company) - a Gangaray Dance Company művészeti vezetője

Mádi László - koreográfus, a Közép-Európa Táncszínház szólistája (Miskolci Nemzeti Színház Tánctagozat, Budapest Kortárstánc Főiskola, MU Terminál, Gergye Krisztián Társulat, Gangaray Dance Company, Közép-Európa Táncszínház)

bethlen terminal

A próbatánc időpontja: 2015. április 26. 14 óra
Pótfelvételi: 2015. május 10. 14 óra

A kurzus helyszíne: Bethlen Téri Színház - Budapest, VII. kerület, Bethlen Gábor tér 3.

Jelentkezés: info@bethlenszinhaz.hu - arcképes fotóval ellátott önéletrajzzal

Jelentkezési határidő: 2015. április 23.

Részvételi díj: 84.000 Ft (280 Ft/óra)
Az első részlet (50%) befizetésének határideje: 2015. június 15.
A második részlet (50%) befizetésének határideje: 2015. július 15.

További információ: telefonon a +36 1/342-7163 számon.

(Forrás: Bethlen Téri Színház - Meszes Tímea)