DWTS: a harmadik évad párosai

Ősszel érkezik a Dancing with the Stars harmadik évada a TV2-re, ma kiderült kiket láthatunk a táncos műsorban. Tíz páros próbálja majd elnyerni a zsűri és a nézők kegyeit héről-hétre. A profi táncosok között a hölgyeknél egy, míg az uraknál három új szereplője lesz a showműsornak. Változott a zsűri összetétele is, a műsorvezetők viszont a régiek.

A harmadik évadban újonc a profi táncosok között Tóth Katica - ő egyébként az előző évadokban megismert Suti András Zsolt párja a civil életben és a táncversenyeken is -, Bonyhádi Ferenc, Bődi Dénes és Sebesi Hunor. Szőke Zsuzsanna második alkalommal, míg Lissák Laura, Mikes Anna, Stana Alexandra, Hegyes Bertalan és Andrei Mangra harmadik alkalommal szerepel a műsorban.

A sztárok között idén van több élsportoló és énekes is. Ebben az évadban megtanul - legalábbis igyekszik a lehető legjobban megtanulni - táncolni Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó, Kulcsár Edina szépségkirálynő, Zimány Linda modell, Csobot Adél énekesnő, Iván Bence paralimpikon úszó, Kökény Attila énekes, Rubint Réka aerobikedző, Pap Dorci influencer, Somhegyi Krisztián műugró, Vavra Bence énekes.

A zsűriben idén Ördög Nóra mellett Bereczki Zoltán, Szente Vajk és Juronics Tamás foglal helyet, az utóbbi két művész először értékel majd ebben a műsorban.

A műsorvezetői szerepkört Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna látja el továbbra is, míg a háttérműsor háziasszonya az első évad győztese, Gelencsér Tímea lesz ugyanúgy, mint a második évadban.

Az első évadot Hegyes Bertalan és Gelencsér Tímea, a másodikat Andrei Mangra és Tóth Andi nyerte. Vajon a harmadik évadban is egy profi táncos férfi és párja lesz a győztes, vagy egy profi táncos hölgynek és a párjának sikerül megszerezni a győztesnek járó díjat?

A harmadik évad párosai:
- Bárdosi Sándor és Szőke Zsuzsanna
- Bonyhádi Ferenc és Kulcsár Edina
- Bődi Dénes és Zimány Linda
- Hegyes Bertalan és Csobot Adél
- Iván Bence és Stana Alexandra
- Kökény Attila és Mikes Anna
- Andrei Mangra és Rubint Réka
- Sebesi Hunor és Pap Dorci
- Somhegyi Krisztián és Tóth Katica
- Vavra Bence és Lissák Laura

(Forrás: TV2)