DWTS: a hetedik adásban Kozma Dominik és Lissák Laura búcsúzott

A Dancing with the Stars hetedik adásában riszaviadal és párbaj várta a még versenyben lévő hat párost.

A showműsor első produkciója Kozma Dominik és Lissák Laura Salsája volt Noszály Sándorral kiegészülve, őket követte Hegyes Bertalan és Nagy Réka Jive-ja Emilióval. Kamarás Iván és Mikes Anna Pásztor Annával közösen Sambát hozott erre az estére, míg Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna Osvárt Andreával Cha-cha-chát táncolt. Árpa Attila és Stana Alexandra párosához Gelencsér Tímea csatlakozott egy Tangóra, az egyéni produkciókat Andrei Mangra és Tóth Andi Gabriela Spanic-kal közös Charlstonja zárta.

A riszaviadalon Kozma Dominik és Lissák Laura "ellenfele" Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna volt egy Sambában, Hegyes Bertalan és Nagy Réka ellenfele Andrei Mangra és Tóth Andi volt egy Cha-cha-cha erejéig, míg Kamarás Iván és Mikes Anna ellenfele Árpa Attila és Stana Alexandra volt egy Paso doble során.

A veszélyzónába az összesített pontok alapján Hegyes Bertalan és Nagy Réka, valamint Kozma Dominik és Lissák Laura került. Az újabb nézői szavazatokkal Hegyes Bertalan és Nagy Réka jutott tovább az elődöntőbe, Kozma Dominik és Lissák Laura számára véget ért a verseny.

A produkciók ide kattintva nézhetőek meg.