DWTS: a negyedik adásban Cooky és Szécsi Debóra búcsúzott

A Dancing with the Stars második évadának negyedik adása az Emlékek éjszakája mottót viselte, a sztárok egy-egy meghatározó élményüket vitték a parkettre ezen az estén.

A szombat esti show-t Köcse György és Dobó Kata nyitotta, egy Jive-ot táncoltak, majd jött Kempf Zozó és Keresztszegi Ramóna Tangója, Kozma Dominik és Lissák Laura Sambája, Cooky és Szécsi Debóra Rumbája. Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna Quickstepet, Árpa Attila és Stana Alexandra Foxtrottot, Kamarás Iván és Mikes Anna Hip-hopot táncolt ezen az estén, míg Hegyes Bertalan és Nagy Réka Paso doble-ban, Andrei Mangra és Tóth Andi Bécsi keringőben mutatta meg az emlékeit.

A zsűri pontszámai alapján hármas holtverseny alakult ki az élen Árpa Attila és Stana AlexandraKamarás Iván és Mikes Anna, valamint Andrei Mangra és Tóth Andi között, mindhárom páros a maximális negyven pontot kapta. A kieső zónába Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna, valamint Cooky és Szécsi Debóra került a zsűri döntése alapján, majd a nézői szavazatokkal való összesítés után Köcse György és Dobó Kata, valamint Cooky és Szécsi Debóra állt a veszélyzónában. Az újabb nézői szavazás után Cooky és Szécsi Debóra számára ért véget a show.

A produkciók megtekinthetőek ide kattintva.