DWTS: Andrei Mangra és Tóth Andi nyerte a második évadot

A Dancing with the Stars második évadának döntőjében, a kilencedik élő showban még négy páros volt versenyben. Ezen az estén csak a nézői szavazatok döntöttek, minden forduló után elbúcsúzott egy kettős.

Az első körben Kamarás Iván és Mikes Anna Quickstepet, Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna Bécsi keringőt, Árpa Attila és Stana Alexandra Sambát, Andrei Mangra és Tóth Andi Rumbát támcolt. A nézők szavazatai alapján Árpa Attila és Stana Alexandra lett a negyedik helyezett ebben az évadban.

A második körben a zsűri által kiválasztott korábbi táncukat kellett bemutatniuk a még versenyben maradt párosoknak, így Kamarás Iván és Mikes Anna a Hip-hopot, Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna a Tangót, míg Andrei Mangra és Tóth Andi a Cha-cha-chát táncolta újra. A nézők szavazatai alapján Kamarás Iván és Mikes Anna lett a harmadik helyezett.

A végső megmérettetésben mindkét párnak az első adásban bemutatott táncával kellett újra parkettre lépni, így Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna Jive-ot, Andrei Mangra és Tóth Andi Tangót táncolt. A nézők szavazatai alapján a Dancing with the Stars második évadát Andrei Mangra és Tóth Andi nyerte.

A műsor videói visszanézhetők ide kattintva.