DWTS: Hegyes Bertalan és Nagy Réka búcsúzott az elődöntőben

A Dancing with the Stars nyolcadik adásában, az elődöntőben öt páros igyekezett bizonyítani, hogy ott a helye a jövő heti döntőben. Erre az estére mindegyikük két tánccal készült.

Az első körben Hegyes Bertalan és Nagy Réka Salsával lépett a parkettre, amelyet Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna Foxtrottja, Kamarás Iván és Mikes Anna Jive-ja, Árpa Attila és Stana Alexandra Rumbája, majd Andrei Mangra és Tóth Andi Quickstepje követett. A második kört Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna egy Paso doble-val nyitotta, Hegyes Bertalan és Nagy Réka Rumbázott, Árpa Attila és Stana Alexandra Jive-ot, Kamarás Iván és Mikes Anna American Smooth-ot táncolt, míg Andrei Mangra és Tóth Andi showtánccal zárta az estét.

A zsűri pontszámai alapján Hegyes Bertalan és Nagy Réka, valamint Andrei Mangra és Tóth Andi került a veszélyzónába, majd a nézői szavazatokkal való összesítés után eldőlt, hogy Hegyes Bertalan és Nagy Réka, vagy Árpa Attila és Stana Alexandra lesz a kieső. A nézők döntése alapján Árpa Attila és Stana Alexandra lehet ott a döntőben egy hét múlva, Hegyes Bertalan és Nagy Réka számára véget ért a show.