Képzés a válogatott keretnek

2013. február 14-én tartják Szentesen a standard, latin és tíztánc válogatott kerettagok és a kerettagok edzői számára az idei első képzési programot.

A továbbképzés időpontja: 2013. február 14.

- 14.30-16.00 Latin képzés - Törökgyörgy Melinda
- 16.15-17.45 Latin vezetett edzés
- 18.00-19.30 Standard képzés - Asis Khadjeh-Nouri

A továbbképzés helyszíne: Klauzál Gábor Általános Iskola - Szentes, Klauzál Gábor utca 12-18.

Az eddigiekhez hasonlóan az utazás és az ott tartózkodás egyéb költségei a párokat terheli, az oktatást az MTáSZ fizeti. A párosok edzői számára az oktatáson való részvétel szintén térítésmentes.
A válogatott képzés minden versenytánc tréner, edző, sportoktató, pontozóbíró és döntnök számára is nyitott. A képzésen való részvétel díja: 4.000 forint/fő. A képzési díjat a képzés időpontját megelőzően vagy a helyszínen kell befizetni a Magyar TáncSport Szakszövetség számlájára vagy pénztárába.

A válogatott képzésre előzetesen jelentkezni írásban a Magyar TáncSport Szakszövetség elérhetőségein lehet, legkésőbb 2013. február 11-ig. A létszám tervezése miatt a válogatott keret tagjainak és edzőiknek is, írásban kell jelezni részvételi szándékát. A jelentkezési határidő után jelentkezőknek a részvételi díjon felül plusz regisztrációs díjat 2.000 forint/fő kell fizetni.

A válogatott képzésen a 2012. évre érvényes versenytánc válogatott keret listán szereplő kerettagok vehetnek részt, amely a szövetség honlapján olvasható.

(Forrás: MTáSZ)