Nyitott válogatott képzés decemberben

2018. december 1-jén és 2-án rendezi meg a Magyar TáncSport Szakszövetség a válogatott keret téli táborát, amelynek második napja nyitott a nem válogatott kerettag táncosok számára is a gyerek korcsoportnak D, a junior, ifjúsági és felnőtt versenyzőknek B osztálytól.

A tábor helyszíne: Táncosok Klubja - Budapest, XIII. kerület, Reitter Ferenc utca 27.

Jelentkezési határidő:  2018. november 23.

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő (külföldi résztvevőknek 30 EUR/fő)
A válogatott kerettagok, valamint edzőik a válogatott keret oktatáson térítésmentesen vehetnek részt, de az útiköltség és az egyéb költségek (pl. ebéd, szállás, magánórák) a résztvevőket terhelik.

Azok a párosok, akik vagy standard, vagy latin táncokból kiérdemelték a kerettagságot illetve azok a válogatott versenyzők, akik szeretnének részt venni a másik táncág csoportos óráján is, térítés fejében - 4.000 Ft/fő/nap - tehetik azt meg. Azon válogatott versenyzők, akik 2018-ban szétválás miatt kerültek ki a válogatott keretből szintén 4.000 Ft/fő/nap díj ellenében vehetnek részt a táborban.

A részvételi szándékot az alábbi űrlapon kell jelezni: https://goo.gl/forms/Pw8BHDDItlKhxHtw2

Az MTáSZ felhívja a válogatott kerettag figyelmét a VSZ 3. számú mellékletének 7. pontjára "Kikerülés a válogatott keretből":
• Igazolatlan távollét a válogatott keret képzésekről: amennyiben egy páros nem tud részt venni egy válogatott keret képzésen, távolmaradását legkésőbb a képzést követően 3 napon belül igazolnia kell, ellenkező esetben elveszti válogatott keret tagságát.
• Amennyiben a válogatott keret képzések több, mint 40%-ról hiányzott. Nem számít hiányzásnak, ha egy páros nemzetközi kiemelt versenyen (pl. EB, VB EK, VK stb), Grand Slam vagy World Open versenyen képviseli országunkat a válogatott keret képzés időpontjában.
• Amennyiben a páros szétválik, elveszíti válogatott keret tagságát. Ebben az esetben a Magyar Bajnokságok eredményét tekintve a következő páros beválogatható (Szakmai bizottság döntése alapján)
• Amennyiben feloszlik egy formációs csapat, tagjai elveszítik kerettagságukat; ekkor az aktuális ranglistán soron következő csapat léphet a helyükre
• Felnőtt és Ifjúsági korosztályú táncosok, akik az adott naptári évben a 3 ranglista versenyből 2 ranglistán nem indultak el (kivéve, ha a ranglista versennyel egy időben kiemelt WDSF versenyen képviselték országunkat)
• Súlyos etikai vétség, sportszerűtlen viselkedés azonnali kerettagság elvesztéssel jár;
• Amennyiben egy páros igazolatlan hiányzás miatt elveszíti válogatott keret tagságát, további egy évig nem válogatható be a válogatott keretbe.”

Részvételnek az egész napos megjelenés számít!

A válogatott képzés minden versenytánc tréner, edző, sportoktató, pontozóbíró és döntnök számára is nyitott.
A képzésen való részvétel díja:
• 2018-es licence-el rendelkező pontozóbíróknak, 6.000 Ft/nap
• Edzőknek (december 2-án 6.000 Ft), trénereknek, érdeklődőknek 8.000 Ft
A képzési díjat a képzés időpontját megelőzően kell befizetni a Magyar TáncSport Szakszövetség számlájára vagy pénztárába számla alapján.
Jelentkezni az alábbi linken lehet: https://goo.gl/forms/Pw8BHDDItlKhxHtw2
A jelentkezési határidő (2018.11.23.) utáni regisztrációra a képzésért +2.000 Ft pótdíjat számolnak fel!

Sandro Alexander Hoffmann és Katia Vannone magánórák is foglalhatóak az online jelentkezési felületen keresztül.

A Magyar TáncSport Szakszövetség 2018. december 2-án edzői továbbképzést is szervez, amelyre várják a jelentkezést 2018. november 23-áig. Jelentkezni az MTáSZ honlapján az Eseménynaptárban található internetes felületen keresztül lehet: https://goo.gl/forms/r6J7NI6hNwQvlHME3

Program:
14:00-15:00 Sportetikett Elbert Gábor
15:15-16:45 Közös óra (Latin és Standard)
17:00-18:00 Latin vezetett edzés Juhász Ágnes

A képzés díja: 6.000 Ft (Jelentkezési határidő után leadott jelentkezéseknél plusz 2 000 Ft pótdíjat számolnak fel!) A válogatott keret edzőinek ingyenes a képzés.
A képzés díja készpénzben előre (az MTáSZ irodájában ügyfélfogadási időben) vagy banki átutalással egyenlíthető ki (számlaszám: 11709002-20013671), a közlemény rovatba be kell írni, hogy "edzői képzés".

(Forrás: MTáSZ)