Sikeres casting a Táncosok Klubjában

Néhány hete tettük közé a felhívást, hogy a LatinCarneval Produkció az Actual Art ügynökség közreműködésével castingot tart versenytáncosoknak Budapesten a Táncosok Klubjában. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a válogatás nagyon jól sikerült.

casting

Az Actual Art ügynökségtől megtudtuk, hogy közel ötven táncos vett részt a castingon, közülük mintegy harmincan munkát is kaptak. Hatan már útra is keltek február 7-én, ők Dubajban szálltak hajóra, négyen március 1-jén indulnak útnak, egy újabb hatfős csoport pedig március 4-én Hongkongból hajóz ki. Áprilistól másfél hónapon keresztül Svédországban, a Silja komphajókon is magyar táncosok showműsorát láthatják az utazók.

Természetesen lesznek még válogatások, amelyeknek időpontját, helyszínét közzétesszük az oldalunkon, de addig is ajánljuk mindenkinek az ügynökség által szervezett TopCast kurzust február második felében, amelyen három remek táncos tart órákat. A kurzus részletei - helyszín, időpont, órarend, díj - ide kattintva olvashatók. És akár a kurzuson való részvétel is járhat egy szerződéssel!