Tanulj tovább tánctagozaton a Tomori Pál Gimnáziumban!

Közeledik a középiskolai jelentkezések határideje, ha még nem döntöttél, hol folytatod a tanulmányaidat, akkor van egy jó hírünk számodra: Tanulj tovább a kiskunmajsai Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégiumban, ahol várják a társastánc iránt elhivatott diákokat, tudástól függetlenül! 

A Tomori Pál Gimnázium a PRO-ART Alapfokú Művészeti Iskolával együttműködve táncművészeti tagozatos osztályt indít a 2018/2019 tanévtől. Az elméleti és gyakorlati oktatás mellett, olyan tudásra tesznek szert a tanulók, ami felkészíti őket a Táncművészeti Egyetemen való továbbtanulásra.
A tánc iránt komolyabban érdeklődőknek a PRO-ART Táncstúdió - Magyarország egyik legeredményesebb egyesülete - a Kiskunmajsától 20 km-re fekvő Kisteleken biztosítja a heti edzéseket.

A Gimnázium épületével szemben található az intézmény saját kollégiuma, ahol biztosítják a nyugodt készülés kereteit, természetesen figyelembe véve a felkészülési, versenyzési időbeosztást és az egyéb igényeket!

Bővebb információ: a Tomori Pál Gimnázium honlapján.

Segítség a jelentkezési lap kitöltéséhez: (OM kód: 203168) GIMNÁZIUMI KÉPZÉSEK általános tanulmányi terület kódja 0001 média tanulmányi terület kódja 0002 sport tanulmányi terület kódja 0003 táncművészet tanulmányi terület kódja...

(Forrás: Pro-Art TS)