WDSF Openek: aranyérem Ausztriában

A hétvégi WDSF Openek közül az Ausztriában, Vösendorban rendezett versenyen vettek részt magyar párosok, akik egy aranyérem mellett középdöntős és elődöntős helyezéseket is szereztek.

Az International Latin Openen az 52 fős mezőnyben nyolc magyar páros indult. Miha Zerjav és Karcagi Laura bejutott a döntőbe, ahol a pontozók őket látták a legjobbnak, megnyerték a versenyt. Az elődöntőben Suti András Zsolt és Tóth Katalin, valamint Szabó Ábel Zsombor és Mátyus Maja holtversenyben a 20-21. helyen végzett. Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 31-32., Petrenkó Tamás és Juhász Dóra a 35-36., Lóczi Gergely és Filip Fruzsina a 41., Keresztes László és Bartha Lilla a 44., Péter Krisztián és Milus Alida a 45-46. helyen zárt.

Az International Standard Open 35 fős mezőnyében Szalai Dénes és Balla Petra bejutott az elődöntőbe és ott a 14. helyet szerezték meg. Tóth Barnabás és Vasas Viktória a 32-33. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen 26 páros indult, Lehóczki Zsolt és Bernáth Odett bejutott a középdöntőbe, ahol a 12. helyet szerezték meg. Az elődöntőben Horváth András és Ujcz-Méri Sára a 15-16., Fedelin Márk és Kaáli Anna, valamint Labancz Gábor és Horváth Flóra Kamilla a 20-21., Kolozsváry Mátyás és Balogh Adél Emese a 22. helyen végzett.

A Senior IV. Standard Open 40 fős mezőnyében Bánfi Antal és Salgó Mariann a 29-31. lett.

(Forrás: WDSF)