WDSF Openek: bronzérem Berlinben

A hétvégén ismét több WDSF Open versenyt rendeztek magyar párosok részvételével. A helyezések mellett szombaton Berlinben egy magyar bronzérem született.

Pénteken Németországban, Berlinben az International Standard Open 97 fős mezőnyében Tábori Ármin és Dézsy Klaudia a harmadik fordulóig jutott, a 31. helyen végeztek.

Szombaton a Senior I. Standard Openen a 94 induló között Balogh Csongor és Szabó Anita bejutott a döntőbe és a páros bronzérmet szerzett két cseh kettős mögött.

Vasárnap az International Latin Openen a 86 fős mezőnyben Angyal András és Markovics Emese a 46-47. helyen végzett holtversenyben egy német párossal.

Szombaton Spanyolországban, Cambrils-ban az International Standard Openen az 51 fős mezőnyben Hegyes Bertalan és Kis Violetta a második körig jutott, a 34-35. helyen zártak holtversenyben egy francia kettőssel.

Vasárnap az International Latin Openen 76 páros indult, a két magyar induló az elődöntőig jutott: Hegyes Bertalan és Kis Violetta a 17-19., Hidi Balázs és Karcagi Laura a 21. helyen végzett.

Az Ifjúsági Latin Openen a 74 fős mezőnyben Gáspár Patrik és Mátyus Maja a 30. helyen zárt.

Szombaton Oroszországban, Moszkvában a Latin International Openen a 129 fős mezőnyben Kaszás Richárd és Foteini Pangea bejutott az elődöntőbe és a 15. helyet szerezték meg.

Szombaton Ukrajnában, Kijevben a Latin Openen a 29 induló között Bartek János és Mezősi Daniella bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végeztek.

Spanyolországban Szűcs Simon, Ukrajnában Zsilák Zsuzsanna pontozott.

(Forrás: WDSF)