WDSF Openek: döntő Belgiumban

Belgiumban és Olaszországban rendeztek WDSF Opent a hétvégén, amelyen magyar párosok is parkettre léptek. Érem a hétvégén nem született, de döntős, középdöntős helyezések igen.

Belgiumban, Antwerpenben a Latin World Open 52 fős mezőnyében Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 27. helyen végzett.

A Latin Rising Star Open 17 fős mezőnyében mindkét magyar páros bejutott a döntőbe: Szabó Ábel Zsombor és Mátyus Maja a 4., Szabó Ádám és Csofcsics Csenge az 5. helyet szerezte meg.

A Senior III. Standard Open 56 fős mezőnyében Kránicz József és Dobó Erika bejutott a középdöntőbe, ahol a 10-11. helyet szerezték meg egy francia párossal holtversenyben.

Olaszországban, Montichiari Brescia városában az International Latin Openen az 58 fős mezőnyben Szűcs Dávid és Bogdana Turkevych bejutott az elődöntőbe, ahol a 23-24. helyet szerezték meg holtversenyben egy ír duóval. Labancz Gábor és Horváth Flóra Kamilla a 49-50. helyen végzett holtversenyben egy olasz kettőssel.

Az International Standard Openen 60 páros indult, Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka az elődöntőig jutott, a 18-19. helyet szerezték meg holtversenyben egy szlovák párossal.

Az Ifjúsági Latin Open 22 fős mezőnyében Labancz Gábor és Horváth Flóra Kamilla a 18. helyen zárt.

(Forrás: WDSF)