WDSF Openek: ezüstérem Drezdában

A hétvégén ismét több WDSF Openen - Lengyelországban, Németországban, Törökországban, Lettországban - volt magyar induló. Szombaton egy ezüstérem és több remek döntős, középdöntős helyezés született.

Németországban, Drezdában a Senior I. Standard Openen a 47 fős mezőnyben Kemény Tamás és Princz Nóra bejutott a döntőbe és ezüstérmet szerzett egy olasz kettős mögött.

A Senior I. Latin Openen 28 páros indult, Szánthó Péter és Juhász-Szánthó Szilvia bejutott a döntőbe és a 4. helyet szerezte meg. Mészáros Zoltán és Mészáros-Buda Dorottya a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyen végzett az elődöntőben.

Lengyelországban, Varsóban az International Latin Openen az 57 fős mezőnyben Zilahi Szabolcs és Czina Boglárka bejutott a középdöntőbe és a 8. helyet szerezte meg.

Vasárnap az Ifjúsági Standard Open 29 fős mezőnyében Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott a középdöntőbe és a 11. helyen végzett.

Törökországban, Ankarában a Standard Openen 18 páros indult, Csorba Máté és Haddad Sabrina a döntőről éppen lemaradva a 7. helyen végzett.

A Csorba, Haddad kettős a Latin Rising Stars versenyen bejutott a döntőbe és az 5. helyet szerezte meg.

Vasárnap a Latin World Open 63 fős mezőnyében Csorba Máté és Haddad Sabrina bejutott az elődöntőbe és a 22. helyen zárták a versenyt a szerb színekben induló Erdélyi Szilárd és Juhász Zsófia mögött.

Lettországban, Rigában a Standard World Openen az 58 fős mezőnyben Hegyes Bertalan és Kis Violetta bejutott az elődöntőbe és a 24. helyen végzett.

Törökországban Szűcs Simon pontozott.

(Forrás: WDSF)