WDSF Openek: ezüstérem Olaszországban

A hétvégi WDSF Openek közül az Olaszországban és a Szlovéniában megrendezett versenyt választották a magyar párosok a hétvégén. Egy ezüstérem mellett döntős és középdöntős helyezések is születtek.

Olaszországban, Vigevano-ban az Ifjúsági Latin Open 29 fős mezőnyében Marc Andrei Lorincz és Roxana Carina Luncan a 25-26. helyen zárt.

Az Ifjúsági Standard Openen a 17 fős mezőnyben Marc Andrei Lorincz és Roxana Carina Luncan bejutott a középdöntőbe, ahol a 8. helyet szerezték meg.

A Junior II. Latin Open 16 fős mezőnyében Marc Andrei Lorincz és Roxana Carina Luncan bejutott a döntőbe és a 6. helyen végzett.

A Junior II. Standard Openen 5 páros indult, Marc Andrei Lorincz és Roxana Carina Luncan ezüstérmet szerzett egy román kettős mögött.

Szlovéniában, Mariborban a Latin World Openen a 78 fős mezőnyben Bánáti Marcell és Józsa Janka az 50., Paizs Ármin Gábor és Jeges Jázmin Mirjam a 74-76. helyen zárt.

Az U21 Latin Openen a 26 fős mezőnyben Szabó Ádám és Csofcsics Csenge a 8., Bánáti Marcell és Józsa Janka a 12. helyet szerezte meg a középdöntőben.

Az Ifjúsági Latin Open 32 fős mezőnyében Bánáti Marcell és Józsa Janka bejutott a középdöntőbe, ahol a 10. helyet szerezték meg. Az elődöntőben Paizs Ármin Gábor és Jeges Jázmin Mirjam a 15-18. helyen végzett.

(Forrás: WDSF)