WDSF Openek: profi arany és bronzérem Prágában

wdsf

Több WDSF Open is zajlott a hétvégén, magyar páros Csehországban, Prágában és Szlovéniában, Kranjban lépett parkettre. A cseh fővárosban profi párosaink egy arany és egy bronzérmet szereztek.

Vasárnap a Latin World Openen a 79 fős mezőnyben Hidi Balázs és Karcagi Laura bejutott az elődöntőbe és a 16. helyet szerezték meg. Balázs Márk és Keresztszegi Ramóna Maja a 49. lett.

Az Ifjúsági Standard Openen 46 páros indult, Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra bejutott az elődöntőbe és egy cseh kettőssel holtversenyben a 18-19. helyen végzett. 

A Junior II. Latin Openen a 39 fős mezőnyben Biri Gábor és Nagy Fruzsina elődöntős volt, a 22. helyen zárták a versenyt. 

A Profi Standard Open 8 fős mezőnyében László Csaba és Páli Viktória bejutott a döntőbe és megnyerte a versenyt.

Szombaton az Ifjúsági Latin Openen a 49 fős mezőnyben Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra egy cseh párossal holtversenyben a 16-17. helyet szerezte meg az elődöntőben. Gáspár Patrik és Mátyus Maja a 27., Bátor Tamás és Fügedi Laura holtversenyben egy dán kettőssel a 32-33. helyen zárt.

Junior II. Standard Openen a 31 induló között Biri Gábor és Nagy Fruzsina elődöntőbe jutott, a páros a 18. helyen végzett.

A Profi Latin Openen 8 páros indult, Süttő Roland és Tombácz Anikó bejutott a döntőbe és bronzérmet szerzett. Nagymihály Balázs és Horváth Zsófia a 7., Gellai Tamás és Vorobchenko Darya a 8. helyen zárt.

Pénteken a Latin Rising Star 46 fős mezőnyében Csorba Máté és Haddad Sabrina bejutott a középdöntőbe és a 11. helyet szerezte meg.

Szlovéniában, Kranjban vasárnap a Latin World Openen 50 páros indult. Zilahi Szabolcs és Czina Boglárka a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyet szerezte meg a középdöntőben. Szőts Dániel és Egresi Melinda a 26. helyen zárt.

Az Ifjúsági Latin Openen a 24 fős mezőnyben Szőts Dániel és Egresi Melinda bejutott a döntőbe és a 6. helyet szerezték meg.

A Senior I. Latin Openen 3 páros indult, Szánthó Péter és Szánthó-Juhász Szilvia ezüstérmes lett.

Szombaton a Standard World Openen az 54 fős mezőnyben Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka elődöntős volt, a 17-18. helyen végeztek egy horvát párral holtversenyben.

A versenyen Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)