World Open arany Nagyszebenben

Romániában, Nagyszebenben rendeztek WDSF Opent a hétvégén, a Transylvanian Grand Prix elnevezésű versenyen egy magyar aranyérem született.

Vasárnap a Latin World Openen az 55 fős mezőnyben a hétszeres magyar bajnok, a latin világranglista 10. helyén álló  Andrea Silvestri és Váradi Martina aranyérmet szerzett. Zilahi Szabolcs és Anastasia Antelava a 18., Kaszás Richárd és Foteini Pangea a 20-21. helyen végzett az elődöntőben. Az első közös versenyén induló Hidi Balázs és Karcagi Laura éppen lemaradt az elődöntőről ők a 25. helyen zártak. Balázs Márk és Keresztszegi Ramóna Maja a 38. lett.

Az Ifjúsági Latin Openen a 32 fős mezőnyben Balázs Márk és Keresztszegi Ramóna Maja a középdöntőről éppen lemaradva a 13. helyet szerezte meg.

A Junior I. Standard versenyben a 18 fős mezőnyben Urbán István és Urbán Lilla bejutott a döntőbe és a 6. helyen végzett. A Junior Basic Standard versenyben a páros ezüstérmet szerzett a 34 induló között.

A szombati Standard World Openen 62 páros indult, Tábori Ármin és Dézsy Klaudia a 27. helyen zárt.

A Junior I. Latin versenyben a 15 induló között Urbán István és Urbán Lilla a 9. lett. A Junior Basic Latin versenyben a 35 fős mezőnyben döntőbe jutott a páros és az 5. helyen végzett.

Pénteken a Standard Rising Star versenyen a 25 fős mezőnyben Tábori Ármin és Dézsy Klaudia a 7. helyet szerezte meg, míg Bencze István és Kilin Dóra a 10-11. helyen végzett.

A versenyen Sándor Zoltán pontozott.

(Forrás: WDSF)